Prin calitate, relatii de prietenie si parteneriate solide, serviciile si produsele noastre au ajuns sa fie preferate de o gama variata de clienti cu domenii diferite de activitate. Suntem hotarati sa le oferim clientilor nostri informatii clare si directe care sa-i ajute sa ia deciziile optime pentru interesele si nevoile lor. Le multumim clientilor nostri pentru increderea care ne-au acordat-o si ne angajam ca si in continuare sa le oferim nu doar produse si servicii, ci solutii complexe la toate nevoile lor.

Johnson Controls Romania

Colaborarea cu Johnson Controls Romania, veche de peste 10 ani, are la baza un parteneriat solid intre cele doua companii, care a dus la cresterea continua a businessului comun, rezultatele fiind pe masura asteptarilor.De la înfiintare în 1885, Johnson Controls s-a dezvoltat într-un lider global în sisteme de interior pentru vehicule usoare inclusiv automobile si camionete. In prezent activeaza in peste 1.300 de locatii in intreaga lume angrenand in activitatea sa aproximativ 162.000 angajati.

AutoMAT Romania

SC Bioromoil Automatic Stations SRL este o societate romaneasca, infiintata in anul 2006 si care opereaza în domeniul comercializarii de biocombustibili.De mare importanta in activitatea companiei este si sustinerea si finantarea proiectului de dezoltare a unei retele de statii de alimentare complet automatizate: AutoMat.Un concept nou pentru piata romaneasca, AutoMat este prima benzinarie complet automatizata, cu asistenta non-stop, conceputa special pentru parcurile de retail. Ne veti gasi in Kaufland, Carrefour, Metro, Real, Cora si altele.

SEND 92

SEND 92 si-a inceput activitatea in anul 1992 cu cativa muncitori si cei patru frati Durdui. In prezent este un producator important de tamplarie PVC in partea de sud a tarii. Punctul de lucru se afla in Pitesti str. G.Cosbuc NR 54, avand o hala de productie de aproximativ 6000 mp unde isi desfasoara activitatea peste 180 muncitori. Capacitatea de montaj o demonstreaza cele 17 echipe, dotate cu echipament special pentru lucrarile de montaj.

Latest news

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur.

Lucrarea a constat in modernizarea halei existente si extinderea acesteia printr-o constructie […]
Beneficiarul investitiei este Centru de Echitatie SEND 92 Pitesti care si-a dorit […]
Lucrarea a constat in extinderea spatiilor de birouri prin construirea unei subpante […]