Suntem o societate romaneasca cu capital integral privat, cu sediul in Pitesti, jud. ARGES. Activitatea principala este orientata catre realizarea de constructii metalice precum si montajului de structuri metalice si am acordat un interes deosebit in dezvoltarea tehnologiei, programarea activitatilor si capacitatii de optimizare a resurselor pentru asigurarea calitatii prestatiilor noastre si promptitudinea in raspunsul pe care il oferim clientilor.

Avand un trecut cu mare experienta in constructii metalice ne-am specializat in construirea de depozite, showroom-uri, sali de sport, spatii comerciale, terase, silozuri cereale si statii alimentare carburanti realizate pe structura metalica si inchise cu tabla sau panouri termoizolante. Suntem un partener agreat in partea sudica dar si al multor firme din tara, ca producator de suprastructuri metalice. Aceasta a fost posibila ca urmare a asigurarii si garantarii unei calitati ireprosabile a lucrarilor si serviciilor prestate.

Pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor in baza contractului nr. 3967/2005 cu SRAC Bucuresti, societatea noastra a implementat un sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001 si un sistem de management privind protejarea mediului conform standardului ISO 14001.