O activitate mai noua este activitatea de productie tamplarie aluminiu si PVC.

Producem, comercializam si montam:

  • ferestre cu geam termopan
  • inchideri terase, balcoane usi de interior si exterior
  • sere (wintergarden)
  • compartimentari, etc.
  • accesorii: glafuri, plase contra insectelor, jaluzele

Tamplarie PVC REHAU – Germania gama variata de profile cu 3,4,5 camere, feronerie G-U, sticla Low-E cu coeficient redus de transfer termic.

Tamplarie PVC ETEM – Grecia modelele Q60 sunt de tip tetracameral, din clasa A, seria incluzand gama completa de accesorii de sistem. seria are 4 camere de izolare si o latime constructiva de 60 mm, prin care se asigura o izolatie termica/fonica foarte buna (Uf = 1,33 W/mpK, Rw= 37 dB).

Tamplarie AL ETEM – Grecia. Sistemele ETEM Building Systems sunt proiectate si produse pe baza unor specificatii exigente, pe care se bazeaza una ditre cele mai avansate tehnologii. In functie de cerintele si necesitatile beneficiarului, executam: ferestre fixe, cu simpla sau dubla actionare ferestre glisante sau armonice usi interioare, exterioare, armonice, glisante, pendular-batante vitrine interioare sau exterioare sisteme de pereti cortina – solutie moderna pentru tratarea fatadelor complete pe mai multe etaje sau portiuni de cladire, avand in vedere evolutia estetica si functionala a constructiilor

Asiguram atat masuratori cat si montaj.