Te ajutăm să econimisești timp și bani

Experiență de peste 10 ani în structuri metalice industriale

Înființată la începutul anului 1992, prin desprinderea de T.C.H (Trustul de Constructii Hidroenergetice) București, compania HIDROMEC și-a orientat activitatea principală către realizarea de construcții metalice și montajului de structuri metalice. Am acordat un interes deosebit în dezvoltarea tehnologiei, programarea activităților și capacității de optimizare a resurselor pentru asigurarea calității prestațiilor noastre și promptitudinea în răspunsul pe care îl oferim clienților. Având un trecut cu mare experiență în construcții metalice ne-am specializat în construirea de depozite, showroom-uri, săli de sport, spații comerciale, terase, silozuri cereale și stații alimentare carburanși realizate pe structură metalică și inchise cu tablă sau panouri termoizolante.

Certificări

Pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor in baza contractului nr. 3967/2005 cu SRAC Bucuresti, societatea noastra a implementat un Sistem de Management al Calitatiiconform standardului ISO 9001 si un Sistem de Management de Mediu conform standardului ISO 14001.

Sistem de Management al Calității

Calitatea serviciilor, produselor, managementului care, în fapt, influențează calitatea celorlalte produse și procese ale întreprinderii, reprezintă un factor decisiv în importanța activității oricărei societăți prezente pe piața românească, a cărei dinamică este în continuă dezvoltare, în condițiile economiei de piață actuale.

Sistem de Management de Mediu

ISO 14001 este un standard internațional care reglementează sistemul de management al mediului (Environment Management System – EMS). Acest standard se referă la o problemă delicată: menținerea profitului fără a avea un impact negativ asupra mediului.

Clienți

Clienţii sunt printre cei mai importanți actori ai pieţei. Sunt viitorul nostru, reprezintă oportunităţi, idei şi mijloace de dezvoltare noi. Clienții mulţumiți sunt un promotor al produselor şi serviciilor noastre. Construirea unei relaţii de încredere cu clienţii noștri este foarte importantă pentru noi.