Pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor in baza contractului nr. 3967/2005 cu SRAC Bucuresti, societatea noastra a implementat un Sistem de Management al Calitatiiconform standardului ISO 9001 si un Sistem de Management de Mediu conform standardului ISO 14001.

ISO 9001 – Sistem de Management al Calitatii

“ISO” reprezinta abrevierea din limba engleza a “International Organization for Standardization” (Organizatia Internationala pentru Standardizare).Aceasta are sediul central in Geneva si a dezvoltat aproximativ 10.000 de standarde de calitate, pe parcursul a peste 50 de ani de activitate, dintre care cel mai cunoscut standard international este standardul sistemului de management al calitatii ISO 9001.

Calitatea serviciilor, produselor, managementului care, in fapt, influenteaza calitatea celorlalte produse si procese ale intreprinderii, reprezinta un factor decisiv in importanta activitatii oricarei societati prezente pe piata romaneasca, a carei dinamica este in continua dezvoltare, in conditiile economiei de piata actuale. Aceasta calitate contribuie, direct sau indirect, la pastrarea pozitiei de piata, cucerirea a noi nise de piata, imbunatarirea imaginii firmei, cresterea increderii clientilor si furnizorilor in serviciile si produsele oferite de societatea noastra.

ISO 14001 – Sistem de Management de Mediu

ISO 14001 este un standard international care reglementeaza sistemul de management al mediului (Environment Management System – EMS). Acest standard se refera la o problema delicata: mentinerea profitului fara a avea un impact negativ asupra mediului.

Certificatul ISO 14001 : 2004 demonstreaza ca Sistemul de Management de Mediu al firmei noastre a fost testat si gasit corespunzator referitor la standardul de buna practica.Eliberat de catre un organism de certificare ISO, certificatul ISO 14001 asigura clientii ca pot avea incredere in faptul ca organizatia noastra minimizeaza activ impactul asupra mediului prin procesele, produsele si serviciile proprii.