Lucrarea a constat in extinderea spatiilor de birouri prin construirea unei subpante la cota +3.80. Aceasta subpanta s-a realizat pe o structura metalica, asamblata prin suruburi, cu planseu din beton armat finisat prin elicopterizare, turnat in “cofrag pierdut” din tabla zincata cutata. In cadrul acestei amenajari s-a avut in vedere si extinderea spatiilor de incarcare-descarcare materii prime prin extinderea cu un numar de trei docuri incarcare si 5 padocuri interioare.

S-a amenajat fatada principala a cladirii prin placari cu tabla sinusoidala a peretilor, mascarea stalpilor de beton cu casete din tabla, iar aticul a fost conceput ca o cortina de jaluzele metalice vopsite electrostatic.

BENEFICIAR: S.C JOHNSON CONTROLS ROMANIA S.R.L.
LOCATIE: Pitesti, Arges.
TIPUL CONSTRUCTIEI: Constructie metalica subpanta si fatada cladire.
DIMENSIUNI: Subpanta (720mp) 20m x 36m, Fatada (765mp) 85m x 9m.
STRUCTURA: Stalpi din teava rectangulara si grinzi din europrofile din otel. Fatada a fost realizata din jaluzele de tabla vopsite electrostatic, asezate pe structura din teava rectangulara.
PROTECTIA METALULUI: grund + vopsea cu uscare rapida.
DETALII CONSTRUCTIE: Stilplii subpantei su fost confectionati din teava rectangulara iar grinzile din europrofile IPE. Pe aceasta structura la cota +3.80 s-a realizat un planseu din tabla “cofrag pierdut” in care s-a turnat beton finisat prin elicopetrizare.
DESTINATIA CONSTRUCTIEI: Spatii birouri.

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *